Opdatering 26. april 2022

Datoen er nu ændret til den 1. maj 2022, og som annonceret nedenfor, så starter vi klokken 10. Vi er klar over at alle heller ikke kan denne dag, men det vil nok gælde alle de dage vi valgte. Ole fra nr. 152 vil være organisator på dagen.

Opdatering 5. april 2022

Der er flere der har gjort bestyrelsen opmærksomme på at den valgte dag, falder sammen med gymnastikopvisning i Vindinge. Derfor har vi besluttet at udskyde Grøn Dag. Vi vender snarest tilbage med en ny dato.


Den 1. maj 2022 vil bestyrelsen gerne invitere alle beboere til at deltage i det vi har døbt Grøn Dag. Det er en formiddag hvor vi sammen får gået vores fællesarealer igennem og får ryddet op, repareret eventuelle ting der trænger og har lidt hyggeligt samvær med hinanden.

Vi har lavet en foreløbig liste over ting der kan tages fat i:

 • Samles affald over det hele
 • Tjekke alle lamper, står de fast/skævt
 • Tjek at alle grusstier ser pæne ud og ikke har ukrudt eller lign
 • Fjerne eventuel bjørneklo eller andet stort ukrudt på vold
 • Alle træer og beplantning tjekkes om noget er gået ud
 • Større grene på volden skal fjernes
 • Flere pæle ved træer skal tjekkes og evt udskiftes
 • Fjerne store sten på legepladserne
 • Feje ved alle gæsteparkeringspladser
 • Lave et forsøg med en gæsteparkeringsplads hvor skærverne fjernes og se om det gør dem lettere at vedligeholde
 • Plantning af påskelilje løg – der vil blive opsat en kasse hvor man kan donere sine påskeliljeløg.
 • Feje vejen ind fra Tingvej, og fjerne grene fra stormene

Praktiske oplysninger:

Vi mødes kl 10:00, søndag den 1. maj 2022, ved den lille legeplads og fordeler opgaverne mellem de fremmødte. Ole fra nr. 152 vil være organisator på dagen. Medbring gerne en kost, rive eller andet relevant redskab, og skulle der være en eller to der har adgang til en trailer, hvor vi kan lægge affald og få det kørt på genbrugspladsen, vil det være dejligt.

Vi arbejder i ca. et par timer og slutter dagen af med en sodavand eller en øl – skulle der være nogen der vil bage en kage er vi sikker på det vil blive vel modtaget.

De bedste hilsner,

Bestyrelsen GF Toftebuen